akuten & läkare & sjukhus o etc....etc....etc..

JOVARS!
då har jag hunnit med en sväng till akuten också.

Igår morse ringde jag ledsen och förtvivlad till min doktor - ingenting fungerade.
sopporna jag drack gick rakt igenom mig och jag kände hur all min energi försvann från mig, jag var helt totalt slutkörd.
Hans synpunkt var att jag skulle komma in nästa vecka o lämna prover .. som vanligt.
sen berättade jag för honom om viktnedgången och då blev han orolig och ville jag skulle bli inlagd ett par dagar eller en vecka på sjukhuset på tarmvila . alltså fast. och sen fasta i 10 dagar när jag kom hem. JA, det hade blivit över jul & nyår, jäkligt bittert.
Han sa jag skulle gå till akuten om det blev värre.

Och det blev det såklart. så jag packade min väska och åkte till akuten och togs in direkt där på ett rum, jättesnabb service och jättetrevliga människor.
Som vanligt, som alltid nästan, var alla mina prover OK. Tog leverstatus också för att kolla så jag inte var uttorkad och det var jag som tur var på gränsen INTE, jag är jättenoga med vatten.
JAG SLAPP BLI INLAGD !!
Åkte hem tre, fyra timmar senare med tabletter. Citodon mot smärtan och dimor mot diaree.
Och det har fungerat exemplariskt.

aldrig jag har vågat drömma om hur det skulle kännas att inte ha smärta i buken under en HEL DAG!! det är som en dröm har blivit besannad. Dock blir jag jättetrött av tabletterna så jag somnade mitt i ett telefonsamtal innan, som en klubbad säl och sov 2.5 timme. inte alls likt mig.

Så i början på nästa vecka ska jag få träffa en NY mag- och tarm specialist och ska även få träffa en gastroläkare. Ska remitteras för undersökningar i Malmö och Lund så nu har jag fått upp gnistan och hoppet lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0