GO GO GO

idag är det fredag och för min del är det jobb idag, lördag och söndag. idag jobbar jag från tre till elva, imorron ett till elva osv .. men det får gå även om jag inte är så sugen på det. vill sova.


sitter med en söt kise i mitt knä. sweety! den heter Dr Phil, haha. coolt namn!

igår köpte jag nya träningsskor och träningsbyxor. :) skitnice men påkostat så nu får jag leva på nudlar till nästa lön .. illa.

har inte mycket fantasi idag så detta får nog räcka för mig :)

puss o kram


Mmm

Mm, du är knappt tappad också.
gillar inte människor som ska hålla på att trycka ner andra, vad får man ut över att vara elak och såra? helt ärligt. ingenting, absolut ingenting. man till och med sove sämre om nätterna!

idag är det tisdag och jag har en ledig dag vilket behövs väldigt mycket. dock är jag sjuk så inget roligt händer direkt, får se. ska i alla fall träna ikväll. får ta några alvedon och se glad ut sen svimma när jag kommer hem.

på återseende =)


.....

sjuk. awesome!

btw!

21 kg viktnedgång nu! :)

sjuk sjuk sjuk.

inte kul. började i måndags och nu är det värre .. har inte tid att vara sjuk för jag ska på 20 års fest imorron!
men måste vila upp mig nu ikv, imorron är det jobb på dagen sen kommer johan och vi ska till jenny sen åker vi till julia, therese och jannie =)
wei.
krya på mig med ett par jimmy choo skor! JATACK


jahaja .. snart måndag.

och det innebär jobb. fast jag jobbat hela helgen.
kom nyss hem, helt slutkörd i huvudet är jag. hade en jäkla dag på jobbet idag och mycket som hände .. :/
imorron är det också jobb, 7-16 som alltid.

så helgen har blivit lugn. inte ofta det händer. nu har jag en ledig helg efter min födelsedag, fyller 20 den 30 september. sen är jag inte ledig en helg förrän 24 augusti. men det ska säkert gå att klämma in lite planer :) ibaldn jobbar jag bara en dag på helgen så förhoppningsvis är det en lördag =)

wihu

egentligen orkar jag inte träna .. men jag måste. fast mitt huvud hänger och dunkar. sen ska jag äta vårrullar. smaskens. vet dock inte vad jag ska ha till så det för bli en indirekt överraskning =)

puss o kräm.

det är inte jag, det är du.

ja då var helgen över.
eller ja det är torsdag idag men jobbar man varje dag så går dagarna kickt.
och jag är trött,
utarbetad och febrig för det mesta.

men helgen blev riktigt rolig. hampe hade en sjukt rolig fest och det var längesen jag hade så kul, kan va för där i princip bara var killar, eller ja några tjejer var där men jag sa inte ens hej till dem haha, killar är fan så mycket roligare. förutom mitt tjejgäng, dem är bäst. <3

LOVE

ganska sjukt.

20 KILO! 20 kg har jag gått ner. ganska sjukt om man tänker efter, det är ganska mycket blod svett och tårar bakom det men det har gått och jag är definitivt inte klar än! :)

idag är det lördag och jag är halvledig. tog på mig ett extrapass mellan 17 - 20 ikväll för att få ihop till hyran möjligtvis. sen efter det är det hos hampe det gäller, han har inflyttningsfest i sin snygga lägenhet.
jag längtar!

 såhär såg jag ut när jag var som störst.

 och nu ser jag ut såhär typ. fast ett kilo minus :)

RSS 2.0