ett sjukhusbesök senare ..

ja, då bar det av till akuten i en jävla fart i går kväll .. jag hade så jävla ont i magen att jag inte visste vilket ben jag skulle stå på och det blödde som fan från den. och var jag likblek, trött, yr och mådde jätteilla, trodde ärligt talat jag skulle svimma i väntrummet.
kom in ganska snabbt på ett rum på akuten där jag möttes av så otroligt vänliga doktorer :) det var till och med som jag skrattade, men direkt efter skrek och grät  jag, speciellt när dem rörde min mage.
så utan tvekan var det till att lägga in mig, för jag var så yr av allt blod jag tappat plus vätskan ..  har ju hållt på i nästan två veckor och det är allvarligt. så det blev till att koppla på ett dropp och bli körd i rullstol upp till en avdelning på sjukhuset.
joel följer mig upp men får inte förlja med in för de andra damerna sov på det rummet där jag skulle ligga, så vi fick ta farväl i hallen vilket kändes sorligt. jag var hungrig, hade ont, var stucken i armar, feber, yr mådde illa och pricken på i:et ensam.
jättegulliga systrar jobbade inatt och dem hjälpte mig med allt, och vi hade rikgit roligt när vi skulle ta av min bh med både droppet inkopplat och sjukhusnattskjortan pådragen. haha! 
men sen blev jag lämnad ensam till att sova och det gick ju såklart inte. tusen tankar for genom mitt huvud och jag var så rädd och kände mig så himla liten. sen att jag hade dropp hela tiden gjorde så jag blev så jävla kissig så jag sprang feberhög på toa varje halvtimme med det jävla droppstället, sjukt drygt att vakna och vara kissig och bada i sin egen svett och inte kunna rusa till toan hur mycket man vill för man har en nål i armen som man ska ha respekt för.

somnade sent, vaknade tidigt att att damen mitt emot skrek någonting. så himla skönt ..
jag blev satt på fasta så jag satt och stirrade ut i tomma intet när mina grannar åt frukost och jag grät väl mest hela tiden. hade smugglat med min mobil så jag skickade tusen sms till alla som var oroliga för mig ..
sen kom min kära mamma upp vid halv nio och då blev jag så glad så jag grät :) mer minns jag inte för jag hade så ont att jag inte kunde gå rakt . nästa sak jag minns var att jag blev körd till röntgen av en rolig sköterska. röntgen var läskig, det medlet dem fyllde min kropp med brändes inombords så det kändes som jag var stor som en boll, haha

sen ja .. gick tiden och jag blev utskriven.
nu sitter jag här, ett sjukhusbesök senare och tusen tårar senare också och skriver av mig.
har inte fått äta något än så jag är jättehungrig. får inte äta förrän tisdag. fast imorron får jag ta en varma koppen om jag späder ut den annars är det för mycket fett för att mina tarmar ska klara av det.

sen om två veckor ska jag köra upp en slang i tarmarna och det gör så jävla ont. då får jag bara dricka vatten och laxering ett par dygn innan. kul liv.

just nu ska jag ta 20 mediciner om dagen .. känns lite drygt. men tur jag har smärtstillande med där också annars hade jag kreverat.

nu har jag klgat klart tycker jag , hihi. PUSS&KRAM!

RSS 2.0