depp - söndag

idag är det en deppig söndag. för jag vet att jag inte är ledig nu förrän den 25e oktober och den 24e på kvällen ska jag till min fina sofie i malmö. sen jobbar jag bara. lagom deppigt. :( men bra med pengar men jag orkar inte. har ingen lust, ingen ork och känner ingen mening.
den hemska tanke är ju att såhär känner jag inför mitt jobb när jag är 20 ...... och jag ska jobba i i alla fall 40 år till.

ILLA!

min fördelsedag (30 september)

den STORA dagen kom, dagen då jag fyllde systemålder. jag kunde knappt somna på natten och låg som ett litet barn med fjärilar i magen.
johan ringde och sjöng för mig precis efter tolv-slaget, naw. tyckte jag var jättesött!

Lyckades somna vid två, sen 07.00 ringer Pamela och väcker mig och vi bestämmer oss för att hon ska köra till Ystad och vi ska äta frukust tillsammans. vi kör stan runt för att hitta något JAG kan äta och det fann inget utan alla har glutenfritt bröd i frusna former som är färdigköpta .. :/ jag vill ha BULLAR!
nåväl gick vi till systemet och jag inhandlade min första BAG IN BOX! MmMm! så gott, älskar vin vin vin!

sen åkte pamela och jag började städa, sen rätt vad det är kommer Johan och jag blir så glad att jag blir helt generad och vet inte var jag ska ta vägen hihi.. kände mig som ett litet barn igen.
han tog med mig ut på överraskning och sen åkte vi till lund och var inte hemma förrän halv nio :)

och kvart över nio skulle tjejerna komma över :) jag hade gjort två pajer, en kladdkaka sen en massa massa pepsi max och kakor :)
av tjejerna fick jag karma sutra böcker och erotisk intimmasage för dem vet att jag lever och andas sex, hähä

korta drag så var detta min absolut perfektaste perfekta 20 års dag! :)


RSS 2.0