2a veckan.

igår tränade jag ett pass sen cyklade jag till svarte och tillbaka. känner mig ganska nöjd med tanke på min mage.

kom hem och tittade på beck, första kvällen jag är ensam på hur lång tid som helst, faktiskt ganska skönt.
lyckades somna runt kl tre för magen bråkade med mig. vaknade i morse med värsta jävla kramper och jag blir så förbannad. jag vill veta vad det är! visst har jag redan två sjukdomar i magen men den tredje vet jag inte.
så detta är andra veckan magen håller på .. här om natten låg jag och verkligen vände och vred mig i kramper och svettades som en gris, johan blev jätteorolig och ville ringa ambulansen men jag undviker helst det.

idag ska jag bara ta det lugnt,orkar jag ska jag springa fem km för nu har jag ätit lite laktosfri glass och sorbet glass med blåbär =) jättegott. mycket lättare att få ner glass än mat, men jag får lite dåligt samvete så hoppas jag kan resa mig snart så jag kan sticka till gymmet ochs springa av mig.

snart kommer mirelle :D wei! och imorron kommer pamela! wei! och ikväll ska jag spela minigolf med  min älskade älskling, hoppas magen har somnat då!

på återseende

XOXO

skräckupplevelse.

ja fy fan!


welcome to the good life

typ inte. välkommen till helvetet.

ibland funderar jag så jag svimmar på hur man egentligen fungerar som människa - spec vad gällande avundsjuka, svartsjuka, kärlek, självinstikt, självdistans, självförtroende och självkänsla. det är riktigt knepiga saker.

jag går runt och är jämnt svartsjuk och avundsjuk på alla andra tjejer. jag tycker alla andra är perfekta utom jag, det finns inget rätt på mig. (jo näsan min älskar jag) men alla andra är rätt, jag är bara fel fel fel.

har gått ner 18 kilo nu och trodde att det åtminstonde skulle ge mig en liten kick i baken med självkänslan, men icke. jag känner mig större.

man kan inte älska andra förrän man älskar sig själv, och det stämmer väl delvis. man kan inte ta till sig någon annans kärlek och man inte känner den kärleken till sig själv, om man inte förstår att man verkligen är bra och värd något.

ja, nu är jag lite känslig, jag vet. men det får man vara ibland. :)

PUSS!


besegrad.

jag har insett att jag blivit besegrad. så nu blir det sjukan!

ingen rolig dag.

har fortfarnade ont imagen =/ helvete! och det som ska vara så fint väder .. jag hatar de!

idag ska i alla fall johan vakna, sen ska vi fixa lite på huset sen köra in till stan. antingen om han ska till studion eller om han följer med mig och ligger på stranden och spelar fotboll efter det. sen ikväll, när det svalnar har jag tid att gå till sjukhuet. absolut inte när det är fins väder.

jag kommer ihåg när jag låg inne förra gången .. då skickade jag sms till johan så fort jag kom upp. vi var inte tillsammans alltså. det var dagen efter nyårs afton och vi hade delat tolv slaget i telefon. gud så kär jag var. ja, såklart är jag det fortfarande !

nej fy, krya på mig! nu gör det ont


drygt.

fortfarande dålig.
kommer bli en jobbig natt och jag hoppas det lägger sig men känner jag min mage rätt gör det inte det utan nu har mina sjukdomar blivit aggressiva igen så får spendera någon natt på sjukan. tror jag åker in imorgon kväll. usch så jobbigt.

senast jag var inlagd var det pest och pina. fick inte äta ett smack på 10 dagar sen när jag kunde börja äta igen blev det till att testa sig fram, började med proviva men det var för tjockt så jag bara spydde. inte livat alls.

KRYA PÅ MIG

20 års galaj!

i lördags hade mirelle världens 20 års fest :) jag hade så himla kul att jag glömde bort både tid och rum och maten var fantastisk, så det var faktiskt det jag glömde. jag åt sås till maten .. SÅS!
att äta det är liksom lika med döden.
så ja, ni kan ju ana var jag spenderade ganska mycket tid och hur ont i magen jag hade. ät aldrig något ni är intoleranta mot, eller det är kanske bara jag som är så förbannat korkad? tippar på det sistnämnda.

men det ordnade upp dig ganska fort, jag är duktig på att tala min mage rätt, så jag festade med hög partykänsla och kvällen flöt på, precis som tänkt!
sen kom jag hem och då var johan och johan i min lägenhet. så då satt vi där sen somnade vi.


dagen efter var vi på kalas hos min brors sambo, innan dess låg jag på strnden. gynnar att ligga på en strand när man är bakfull..

och på kvällen blev jag jättesjuk i magen och är det fortfarande. slutar det inte måste jag bli inlagd och det är det sista jag vill just nu men jag har inte mycket till val :(
håll tummarna för mig att jag blir frisk!

 här är jag och daniel :)
marcus tyckte det var skoj att klä mitt huvud i toa papper ;d haha

RSS 2.0